Totale waarde vergrendeld in Cardano (ADA) bereikt nieuwe recordhoogte

  • March 2, 2022


Cardano (ADA) bereikte onlangs een nieuw record van $134 miljoen in de totale waarde die vergrendeld zit in het ecosysteem. Deze waarde is met maar liefst 577% gestegen ten opzichte van januari.


Cardano netwerk steeds populairder

De hoeveelheid smart contract activiteiten op Cardano heeft de laatste tijd een aanzienlijke boost gekregen. Steeds meer gebruikers maken gebruik van de functie om hun rendement te verhogen.

Volgens gegevens van Defi Llama, een gedecentraliseerd financieel on-chain gegevensanalyseplatform, heeft Cardano een nieuw record bereikt van $134,86 miljoen. Dit bedrag is afkomstig van verschillende gedecentraliseerde exchanges.


Wil jij Cardano verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


SundaeSwap wijst de weg

Hoewel een handvol gedecentraliseerde exchanges al hun debuut op het netwerk hebben gemaakt, staat momenteel een overgrote meerderheid van de totale vergrendelde waarde op SundaeSwap.

Volgens de gegevens is SundaeSwap goed voor 89,86% van alle waarde die op het netwerk is vergrendeld. Dit komt neer op $121,19 miljoen van het totale bedrag.

De tweede exchange op de lijst is Minswap, met een bedrag van $11,57 miljoen aan vergrendelde waarde op het platform. Andere gedecentraliseerde exchanges in de lijst zijn MuesliSwap en ADAX Pro, die respectievelijk $2,08 miljoen en $16,800 hebben vergrendeld.

Vorige maand werd er ook een record bereikt op de Cardano gebaseerde gedecentraliseerde exchanges toen ze de $118,95 miljoen behaalden. Dit was een stijging van 5,776% ten opzichte van wat in januari werd geregistreerd.


Optimisme onder Cardano enthousiastelingen

Na een veelbelovende start in maart, verwachten veel Cardano enthousiastelingen dat de totale vergrendelde waarde tegen het einde van de maand zou kunnen stijgen tot $200 miljoen. Hiermee is het op weg om de meest belangrijke voorstander van DeFi te worden.

Hoewel de groei van Cardano totaal vergrendelde waarde wellicht als traag kan worden beschouwd, zal het volume naar verwachting toenemen wanneer meer gedecentraliseerde exchanges op de blockchain worden geïmplementeerd.

Een aantal exchanges wil volgende week de stap maken naar het Cardano platform. Dit zou kunnen leiden tot een snelle groei in de totale vergrendelde waarde. Daarnaast kan de blockchain eindelijk concurreren met andere projecten zoals Ethereum en Solana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.